Acestea sunt primele 3 secrete pentru a obține un orgasm feminin

Topice interesante ian. 8, 2020

Nu este nevoie de aptitudini pornografice pentru a aduce o femeie la plăcere sexuală. Este esențial să petreci mai mult timp preluând și învățând despre punctele care pot stimula dorința unei femei de a avea orgasm.

De asemenea, ar trebui să înțelegeți ce poziții sexuale oferă cele mai bune șanse de orgasm. (Sugestie! Slujba de misionar nu este una dintre acestea!) Continuați să citiți pentru a afla primele trei secrete ale orgasmului feminin.
1. Petrece mai mult timp preludiu

Este posibil să fii pregătit pentru orice de îndată ce ea se uită la tine. Multe femei au nevoie de multă stimulare emoțională și fizică pentru a se putea simți energizate, pregătite pentru un orgasm. Preludiul este crucial.

Este important să subliniem aspectul „joc” al preludiului. Acest lucru nu trebuie făcut în grabă sau ca și cum ar fi o sarcină obligatorie. Preludiul poate începe cu câteva ore înainte ca sexul real să aibă loc și fiecare secundă o va pregăti să aibă un orgasm. Acestea sunt câteva modalități de a vă pune pe amândoi în starea de spirit.

Îi poți stimula facultățile mentale. Stimularea mentală este la fel de importantă pentru unele femei ca și excitarea fizică. O poți face să se gândească la relația ta viitoare trimițându-i un mesaj cochet sau lăsând o notă sexy. Atmosfere senzuale și iubitoare pot fi create de lumânări, flori proaspete sau muzică de stare. Multe femei constată că intimitatea și apropierea pot duce la mai multe experiențe sexuale și orgasme mai mari.
Dă-i o atingere blândă. Poți provoca tensiune sexuală având grijă de ea cu blândețe. Ține-o de mână, atinge-i coapsele și îmbrățișează-o. Dacă îți lași mâinile să se deplaseze în zonele mai explicite din punct de vedere sexual ale corpului unei femei, orgasmul feminin va fi mai probabil. (Un alt sfat: deși sânii sunt o zonă erogene evidentă, nu sunt doar ea. Puteți să o mângâiați pe spate, pe coapse sau să-i glisați degetele prin păr.
Vă puteți duce abilitățile de a săruta la următorul nivel. Preludiul este posibil doar dacă îți place să săruți. Este atât plăcut, cât și plin de satisfacții să găsești locuri noi pentru a o săruta, care îi plac. Pentru început, încercați spatele sau umerii.
Vorbește cu partenerul tău. Femeile sunt mai verbale decât bărbații, așa că a-i spune ce simți o poate încuraja să se deschidă și să se distreze.

2. Găsește-i punctele dulci

Două zone ale corpului sunt cruciale pentru orgasmul feminin. Acestea sunt locurile de stimulat pentru ca ea să poată avea orgasm.

Clitorisul este un organ minuscul care conține o concentrație mare de terminații nervoase. Poate fi găsit în partea de sus a vulvei. „Clitorisul” este un strat subțire de piele care acoperă clitorisul. Acest lucru îl împiedică să fie stimulat în mod constant. Poate fi necesar să-l atingeți sau să-l lingi pentru a-l scoate. Gluga se va trage înapoi odată ce este trezită și clitorisul va fi erect.
Punctul G este o zonă orgasmică suplimentară care se află în vagin. Este un mănunchi format din terminații nervoase situate la aproximativ 2 inci deasupra osului pubian în interiorul vaginului superior. Puneți ușor degetul în vaginul partenerului, cu palma în sus. Apoi, ondulați-vă degetul. Unele femei preferă să li se stimuleze punctul G direct, în timp ce altele preferă să aplice mai puțină presiune. Rugați-vă partenerul să încerce diferite metode și să decidă pe care o preferă.

3. Luați în considerare pozițiile sexuale prietenoase cu femeile

Poți ghici cu ușurință, pe baza a ceea ce tocmai ai citit, că cele mai bune poziții pentru orgasmul feminin sunt cele care oferă o stimulare maximă punctului G sau clitorisului (sau ambelor). Acestea sunt:

Poziția femeii deasupra asigură cea mai mare stimulare a punctului G, datorită unghiului penisului. Corpul ei poate fi mișcat într-un mod care stimulează clitorisul.
Intrarea din spate Deși această poziție nu este excelentă pentru stimularea clitorisului, oferă o penetrare și o stimulare excelente punctului G. Puteți ajunge sub în timpul sexului și frecați clitorisul.
Starea jos și a avea partenerul în poală va permite o penetrare profundă, precum și o bună stimulare a clitorisului. De asemenea, ai multă intimitate.

Observați cum slujba misionară nu este pe această listă. Dacă un bărbat este deasupra partenerului său, îi este greu să-și stimuleze clitorisul. Stimularea punctului G nu este posibilă dacă unghiul de penetrare este greșit.

Mai ai probleme? Cereți partenerului să vă ofere feedback pentru a vă asigura că este mulțumit de ceea ce faceți. Ați putea lua în considerare colaborarea cu un terapeut sexual sau efectuarea unui control medical pentru a determina dacă există medicamente sau boli care vă pot limita capacitatea de a avea orgasm. Poate fi nevoie de câteva încercări și erori pentru a atinge orgasmul feminin, dar distrează-te! Vei fi o binecuvântare pentru viața ta sexuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *